søndag den 4. august 2013

Varm vietnamesisk inspireret kyllinge salat

Varm vietnamesisk inspireret kyllinge salat


2 kyllingebryst fileter
1 squash skåret i julienne
2 gulerødder skåret i julienne
1 løg i tynde strimler
1 rød chili i strimler
1 rød peber i stave
2 fed revet hvidløg
1 citron
1 håndfuld grofthakket koriander
Himalaya salt
Frisk kværnet peber

Steg/grill kyllingebryst filet'erne og skær dem i fine skiver.
Svits squash, gulerødder, løg og chili i en varm wok eller på en meget varm pande i 2-3 min.
Tilsæt rød peber og hvidløg og svits yderligere 1 min.
Tilsæt kylling og vend rundt.
Anret på en tallerken.
Inden servering presses citronen over, og der krydres med salt og peber.
Drys koriander over retten og server.



- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar