tirsdag den 6. august 2013

Paleo Carbonara

Paleo Carbonara



1 stor squash, skrællet og skåret i julienne
200 g økologisk nitrit frit bacon uden tilsætningssstoffer
2 fed fintrevet hvidløg
1 dl kyllinge fond
2 økologiske æggeblommer
0,5 dl varmt vand
75 g revet god parmesan
Frisk kværnet peber

Rist bacon af i en sautepande, når de er ved at være sprøde skrues der ned for varmen til middel og hvidløg tilsættes. Vend rundt og tilsæt fond. Lad det reducere til det halve inden squashen tilsættes. Sauter i 2-3 min til squashen er aldente. Pisk æggeblommer med varmt vand og parmesan. Vend massen i og server omgående. Kværn peber over og spis.

Dette er uden sammenligning den bedste carbonara jeg har smagt.

Det skal siges vi kører på kanten af paleo da bacon jo er røget og parmesan er et mælkeprodukt, men kan kategoriseres som moderne paleo..

Enjoy





- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar