onsdag den 3. juli 2013

Entrecote med jordbærsalsa

Entrecote med jordbærsalsa

4 lækre Entrecote

Salsa:
300 g rensede jordbær i små tern
Kødet fra 1/3 cantaloupemelon i små tern
2-3 fintsnittede forårsløg
Skallen fra ½ økologisk citron fintrevet
Saften fra ½ citron
1 spsk Olivenolie
Frisk basilikum efter smag, finthakket
2 tsk. Kokossirup
http://www.viivaa.dk/shop/viivaa/foedevarer/paleo/himalaya+salt+groft/904 / friskkværnet peber

Bland ingredienserne og smag til med salt og peber.
Lad salsaen trække i min 30 min på køkkenbordet inden servering.

Steg bøfferne, jeg foretrækker dem rød til medium ca 2-3 min pr side på grillen, men det er jo en smagssag.
Krydder bøfferne med salt og peber og anret den med salsaen på top.

En fantastisk frisk smagsoplvelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar