mandag den 17. juni 2013

Squash pasta med rejer og hvidløg.


Squash pasta med rejer og hvidløg.
1 portion

Pasta:
1 Squash i julienne
Himalaya salt
Olivenolie
Revet citronskal af ½ citron


Sauce:
Olivenolie
1 fed hvidløg grofthakket
½ rød chili finthakket
½ dl hvidvin
6 cherrytomater halveret
1 forårsløg i fine skiver
1 lille håndfuld basilikum grofthakket
150 g rejer
Saften af ½ citron

Skær squashen i julienne, drys med salt og olivenolie, tilsæt citronskal og vend rundt. Så er den klar til saucen.

Varm olien ved middelvarme på en sauterpande.  Svits hvidløg og chili, må ikke tage farve.
Tilsæt hvidvin og lad det koge lidt ind. Tilsæt rejer (forkogte), basilikum, forårsløg og tomater og vend i 1 min. Så er saucen klar til servering.

Hæld saucen over pastaen og overhæld med citronsaft inden servering. Kværn peber over rettet og server.

Simpel og hurtig ret der smager fantastisk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar