fredag den 7. juni 2013

Paleo boller med valnødder


6 dl lunken vand
½ dl Husk blended fint (man kan også bruge Fiberhusk )
1 spsk. Olivenolie
1 tsk Himalaya salt
50 g valnødder hakket groft
50 g Græskarkerner
50 g Solsikkekerner
100 g Kokosfibre
150 g kastanje mel.

Forvarm ovnen 200 grader

Rør vand, husk, olie og salt sammen og lad det stå i 10 min.
Tilsæt valnødder, solsikkekerner og græskarkerner.
Brug nu en røremaskine med en k-spade eller dejkrog til langsomt at røre malet i.
Form bollerne til ønskede størrelse og kom dem på en bageplade.
Kom bollerne i ovnen og lad dem bage i 50 min ved 200 grader, skru ned til 150 grader og gi dem yderligere 15 min. Det er vigtigt du ikke åbner ovnen.

Det bliver de lækreste boller som kan bruges til det meste.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar