tirsdag den 18. juni 2013

Grillede peberfrugter - Grillede Aubergine

Grill tilbehør


Grillede peberfrugter/ Peperoni arrostiti
Grill peberfrugterne (røde eller gule) til skallen er helt sort.
Lad peberfrugterne køle af, gerne under låg da dette gør det lettere at fjerne skrællen.
Fjern skrællen med en kniv og rens peberfrugterne. Skær peberfrugterne i kvarte eller strimler og mariner dem i olivenolie med 1 fed hvidløg skåret i skiver.

Grillede Aubergine
Skær auberginen i skiver ca 0,7 cm. Drys skiverne med rigeligt salt på begge sider( I know ikke paleo, men vi fjerner det igen) og læg dem på en rist. Saltet trækker væde og den bitre smag ud af auberginen. Efer 30 min skraber du salten af og skylle skiverne under kold vand. Tør skiverne med en køkkenrulle og pensel dem med olivenolie.
Grill auberginen over direkte varme i et par minutter på begge sider.Rør en vinaigrette sammen af olivenolie, revet hvidløg og frisk oregano.Hæld vinaigretten over de grillede aubergine skiver og server


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar