torsdag den 13. juni 2013

Blomkål couscous




1 Blomkål revet eller blended til ris
1 finthakket løg
1 finthakket fed hvidløg
1 finthakket rød chili
Kokosolie
1 finthakket agurk
3 finthakket udkernede tomater
1 håndfuld frisk koriander

Varm olien på en pande. Svits løg hvidløg og chili. De skal blive blanke men må ikke tage farve.
Tilsæt blomkålsrisene og svits yderligere er par minutter.
Tag panden af varmen og vend agurk, tomat og koriander i.

4 kyllingefilet
4 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
1 fed revet hvidløg
1 tsk koriander
1 tsk paprika

Bland ingredienser og mariner kyllingen i mindst en time.
Steg eller gril filet'erne jeg giver dem 6 min på hver side på weberen ved direkte varme med låg

Anret og server
Brug frisk koriander som garniture


- Posted by Peter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar