onsdag den 15. maj 2013

Tema: Paleo Thai style


Hej alle Paleoister og andre interesserede.
Så er jeg hjemme fra Thailand og klar til at lave en masse thai mad paleo style.

De næste par uger vil jeg eksperimentere lidt med hvad jeg har erfaret i det fantastiske land og forhåbeligt få lavet nogle lækre retter.

Det skal siges jeg står over for lidt udfordringer da man i det asiatiske køkken bruger meget fish sauce, Oister sauce og soja.
Jeg vil derfor prøve at lege lidt med nogle nye ingredienser som jeg ikke har arbejdet med før, blandt andet Coconut amino og arrowroot pulver.

Coconut aminos er lavet af lagret kokossaft samt soltørret havsalt, og anvendes i stedet for soyasauce. Coconut aminos kan stadig ikke købes i Danmark, men flere importører arbejder på at få det hjem.
Arrowroot , er stivelse udvundet af pileroden (arrowroot). Dette kan anvendes i saucer og supper hvor man ønsker at tilføre en smule stivelse. Viivaa.dk har lige tilføjet denne vare Arrowroot til deres sortiment.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar