onsdag den 3. april 2013

Asiatisk inspireret andebryst salat


I dag blev det "bare" til en gang tøm køleskabet.

Her er hvad jeg kunne finde.

2 andebryst
1 iceberg salat
2 cm ingefær
2 fed hvidløg
2 røde chili
3 forårsløg
1 appelsin
1 håndfuld mandler
Pinjekerner
Kokosolie

Jeg ridsede andebrystet og gned det med Himalaya salt . De blev stegt på weberen på en stegeplade ved høj temperatur 8 min på skinsiden og 3 min på kødsiden. Herefter trak de i 10 min inden jeg skar dem ud.

Salaten brækkede jeg i stykker og anrettede på en tallerken.

Hvidløg og ingefær blev hakket fint, forårs løg blev skåret i rustikke stykker og chilien skåret i ringe

Varm olien i en pande, svits hvidløg, ingefær og chili i 2 min, tilsæt mandler, pinjekerner og forårsløg og svits i yderligere 2 min.
Hæld blandingen over salaten

Skær appelsinen i fileter og læg dem på salaten. Pres saften ud af resterne og gem dem

Anret andebrystet ovenpå salaten og overhæld andebrystet med appelsinsaften

Værsgo simpelt men lækkert

Ingen kommentarer:

Send en kommentar