lørdag den 16. marts 2013

Stegte ris paleo style


Fried rice paleo style
Kokosolie
½ blomkål revet
1 gulerod i julienne
1 fed hvidløg finthakket
1 spsk. hakket ingefær
½ chili finthakket
1 lille løg finthakket
2 æg
200 g kød efter smag (kylling, skinkekød  el. rejer)
1 forårsløg i ringe
1 spsk. Østerssauce (kan undlades da det ikke er paleo)

Klargør alle ingredienserne.
Varm olien i en wok. Svits hvidløg, ingefær, chili og løg. Skub til siden og slå æggene ud i wokken. Scramble æggene. Tilsæt kød og svits.  Gulerod og blomkål tilsættes og svitses yderligere. Tilsæt østerssauce, hvis du spiser dette. Til sidst tilsættes forårsløg og retten serveres.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar