tirsdag den 19. marts 2013

Paleo pasta med tun

Sauce:
1 løg finthakket
2 fed hvidløg fintsnittet
Olivenolie
½ dl rødvin
1 dåse hakkede tomater (kan laves selv)
1 lille dåse tomatpure (kan laves selv)
Frisk basilikum groft hakket
1 dåse tun i vand
Salt/peber

”Pasta”:
¼ Hvidkål i fine strimler
2 gulerødder i julienne
1 porre i fine strimler
Olivenolie

Varm olien i en gryde.
Svits løg og hvidløg.
Tilsæt rødvin lad det koge næsten væk.
Tilsæt tomat og lad retten simre i 5 min.
Tilsæt basilikum og tun.
Lad retten simre i yderligere 5 min.
Smag den til med salt og peber.

Svits grøntsagerne i olie på en pande.

Kan serveres med revet parmasan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar