fredag den 8. februar 2013

Paleo vintersuppe

Landsuppe


500 g hakket svinekød
1 løg finthakket
2 fed hvidløg revet
0,75 l grøntsagsbouillon eller fond
1 dåse hakkede tomater, kan laves selv hvis man er paleo fanatisk
2 gulerødder skåret i skiver
1/2 hvidkål i tern 2x2 cm
Salt
Peber
Olivenolie

Brun kød og løg i olien. Tilsæt hvidløg bouillon og tomater. Tilsæt gulerødder og lad suppen simre i 5 min. Tilsæt kålen og lad suppen simre i yderligere 10 min.
Smag til med salt og peber

OBS: kan laves i et hav af variationer. Prøv hakket oksekød, eller hakket kyllingekød i stedet for svinekød. Spiser man bacon kan dette tilsættes for den røgede smag. Ønsker man lidt spark i suppen kan man tilsætte chili.


- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar