torsdag den 17. januar 2013

Paleo Forårsruller:

Paleo Forårsruller:
4 gulerrødder skåret i julienne
200 g hvidkål finthakket
1 spsk olivenolie
2 tsk karry
2 fed hvidløg revet
1 spsk friskrevet ingefær
300 g hakket oksekød, fedtfattigt
Peber
Havsalt hvis du bruger det.

Rør farsen af ovenstående ingredienser
Lad fyldet hvile i 30 min.

0,5 l fond
1 hvidkål

Fjern de yderste blade af kålen, og kom derpå hovedet i en stor gryde med kogende letsaltet vand, og lad det koge i 5-6 minutter. Tag det op, og lad det køle lidt af, og fjern så forsigtigt de hele kålblade. Skær den grove del af midterribben på kålbladet væk, og læg derpå en stor skefuld fars på bladet. Pak det ind i kålen, og vend pakken om. Bind et stykke madsnor om hver pakke, så de holder sammen.

Smelt smørret i en stegegryde, og brun kålpakkerne på begge sider. Når de er pænt gyldne, kommes bouillon ved, der lægges låg på, og rullerne får lov til at snurre for svag varme i ca. 30 minutter. Når rullerne er møre, tages de op og holdes varme,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar