mandag den 28. januar 2013

Paleo fajitas med kylling

Paleo fajitas med kylling

2 kyllingefilet
2 peberfrugter
1 løg
2 tsk. paprika
½ tsk. Spidskommen
½ tsk. Chili
1 tsk. oregano
½ tsk. timian
Saften af en citron

Rens peberfrugterne samt løg og skær dem i strimler ca. 0,5 cm brede.
Skær kyllingen i strimler
Kom peber løg og kylling i en frysepose og tilsæt paprika, spidskommen og lime.
Ryst posen og lad det marinere i 10 min.

Varm en støbejernspande eller wok op så den er godt varm.
Tilsæt kylling, peberfrugter og løg og steg under omrøring i godt 15 min eller til kyllingen er gennemstegt.

OBS: Det er vigtigt at spanden wokken er godt varm, eller trækker saften ud af kyllingen og retten bliver kogt fremfor stegt.

Som tilbehør vi jeg servere salat med agurker og cherrytomater, guacamole og salsa.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar