søndag den 20. januar 2013

Paleo bearnaise

Paleo bearnaise


Den nemme:

1 lille blomkål
25 g klaret smør
Estragon tørret eller frisk
Havsalt / Peber
Saft af ½ citron
Gurgemeje til farve

Kog blomkålen mør(gem lidt af kogevandet).
Blend blomkålen glat med smør, kogevand kan tilsætte hvis saucen skal være tyndere..
Smag til med de øvrige ingredienser

Den svære

3 æggeblommer
3 spsk oliven olie (eller smør)
2 spsk varmt vand
1 spsk citron juice
1 pureret løg
Havsalt og peber
Estragon, frisk eller tørret

Æggeblommerne varmes og piskes blidt over vandbad mens du tilsætter olie, vand, citron, løg (puré) salt og peber. Pisk til det hele samlet og begynder at tykne
Sæt skålen/skålen i et vandbad og pisk indtil det hele samles og tyknes. Tilsæt estragon og smag til.


- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar