tirsdag den 22. januar 2013

Hakkebøf med æg og chili

Smilende hakkebøf. 2 stk.

400 g hakket oksekød
½ rødløg finthakket eller revet
1 fed hvidløg
1 spsk hakket kapers
1 fintkhakket rød chili
Himalaya salt
Peber
1 spsk dijon senep (kan undlades)
3 æg

Rør kødet mør med salt. Tilsæt rødløg, hvidløg, kapers, chili, (dijon), peber og 1 æg og rør farsen.
Form bøfferne med et hul i midten, jeg brugte to udstikkere så bøfferne og huldet i midten blev pæne. Kom bøfferne på en varm pande og slå et æg ud i huldet.

Steg bøfferne i ca 5 min og vend dem derefter. Steg igen i 5 min og du få en fantastisk hakkebøf.

Kan serveres med bagte rødfrugter og paleo bearnaise.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar