torsdag den 20. december 2012

Paleo grillspyd


Fakta:
Mit energiniveau har her på det sidste været meget svingende, hvilket ikke passer specielt godt ind i denne tid hvor jeg igen skal til at være far. Så var det jeg læste en artikel med kokken Thomas Rode, hvor han omtaler Paleo eller på dansk Stenalderkost.
Jeg tænkte, tjaa hvorfor ikke, lavede en del research og er så gået i gang med min egen version som er tilpasset min person og min familie. Ideen er at spise som de gjorde tilbage i stenalderen.
Jeg er på ingen måde fanatisk omkring dette, men vil forsøge at begrænse indtaget af kulhydrater, sukker, stivelse og mælkeprodukter. Derfor vil mange af min fremtidige opskrifter bære præg af dette.

Ingredienser:

3spsk. Olivenolie

Frisk timian
Lidt Himalaya salt
1 fed fintrevet hvidløg
1 spsk. citronsaft
1 tsk. akaciehonning
3 kyllingfilet
1 rød peber
1 rødløg
ca. 10 skiver bacon
3 skiver frisk ananas
Bland marinaden af olivenolie, timian, citron, salt, hvidløg og honning.
Skær kyllingen i tern as 2x2 cm. og kom stykkerne i marinaden.
Mariner i en time.

Læg grillspyd i blød så de ikke brænder når de kommer på grillen.

Klargør resten af dine ingredienser.
Skær rød peber, rødløg og ananas i tern af 2x2 cm.

Lav dine grillspyd ved at rulle kyllingetern ind i bacon og sæt dem på spydende med de andre ingredienser in between.

Gril dine spyd til kyllingen er mør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar